We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

VERKOCHT
Zeer mooie hoogbenige dressuurmerrie van Glock’s Toto Jr. met veel bloed en uitstraling. Drie kwaliteitsvolle gangen. Ze is gereden op M-niveau, looplustig, niet kijkerig. Geen wedstrijdervaring maar wel braaf op vreemd terrein.
Deze merrie is ook ingezet voor de fokkerij en heeft enkele veulens gehad. Een paard met een heel goede instelling, betrouwbaar en veel kwaliteit.

Als 3-jarige heeft ze een IBOP-test gedaan en scoorde daar veel achten , onder andere een 8 voor rijbaarheid en een 8 voor aanleg.

Nouraseda komt uit de succesvolle Zinni van Wittensteinlijn (Otrichta-stem) die vele internationale toppaarden en goedgekeurde hengsten voortbracht. Nauw verwant zijn het internationale Grand Prix-paard Lamborghini, het internationaal Intermediair-paard Impressive Star, de Lichte Tour-paarden Krates, Dafonn en Geseda, en vele andere succesvolle dressuurpaarden.

Recent klinisch en röntgenologisch goedgekeurd inclusief hals en rug. Geen stalgebreken.

Het nummer voor telefonisch contact, SMS en Whatsapp is 06 5328 5296. (The telephone number for contact from abroad: 0031 6 53285296 or  +31 6 53285296).

Stamboom

Vader Glock's Toto Jr.
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Rousseau
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.