We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mooie ruig bewegende 3 jarige Bordeaux PROK merrie! Rechtstreeks te koop van fokker. Paard beweegt met veel souplesse, houding en een zeer goed achterbeen gebruik in alle drie de gangen. Chique, hoogbenige merrie met correct type, fundament en voeten. Ze is PROK goedgekeurd.
Ze is nog helemaal groen. Loopt wel al netjes mee aan halster. Vriendelijk en rustig paard in omgang en op stal. Ze heeft veel maat, meet nu al boven de 1.70m. Wordt naar verwachting zeker 1.75m. Geen stalgebreken. Vader is de topvererver Bordeaux!
Ze heeft een oud litteken op haar linker achterbeen, voorkant kootbeen (zie laatste twee foto’s), opgelopen als jaarling. Ze heeft hier geen enkele hinder van in beweging. Als ze stilstaat op rust trekt ze soms dit voetje iets omhoog. In beweging doet ze dit niet!

Vanwege gezondheidsproblemen eigenaar en dit ‘schoonheidsfoutje’ zeer scherp geprijsd voor de sneller beslisser! Buitenkansje voor iemand die een echt apart goed bewegende jonge Bordeaux zoekt met fijn karakter voor de sport of fokkerij.   

De eerste nakomeling (v. Governor) van haar moeder loopt al Z2 dressuur. Moeder was zelf ook Z2 dressuur. Uit haar moederlijn komen meerdere internationale sportpaarden, zoals het grand-prix paard Kingsley D-Day (v. Vivaldi), het inter II paard Marwick (v, Equador) en het grand-prix paard Harvey (v. Chronos). Daarnaast een lijst van international springpaarden zoals de 1.60 paarden Ocolado (Habsburg), Santiago (v. Voltaire), Silvano Black (Concorde) en VanHoeve (v. Concorde). Haar vader, de Preferente Bordeaux behoeft geen uitleg. Absolute topvererver van vele internationale Grand Prix paarden zoals Bohemian, Cassidy, Bluetooth en Fame. En goedgekeurde dekhengsten zoals  Johnny depp en Le Formidable, etc. Dit maakt haar ook interessant voor de fokkerij.  
Voor pedigree: https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2235975/rossina

Graag bellen! 06 - 411 97 460. Of Whatsapp. Niet Mailen.
Prijs is voor goed tehuis en snelle beslisser bespreekbaar. 

Stamboom

Vader Bordeaux
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Obelisk
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.