We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super knappe en lieve 4 jarige ruin met een afstamming vol sport.

Deze ruin van Desperado x Houston (ster sport) is klaar om aan het werk te gaan en iemand heel blij te gaan maken. Hij is knap, lief, gek op aandacht, leergierig, makkelijk in de omgang, sociaal met andere paarden en met een nuchter karakter. Hij heeft een stokmaat van 1.65 maar zal zeker nog groeien.

Hij beschikt over 3 goede gangen, beweegt met veel souplesse, een goed achterbeen gebruik en laat veel schakelvermogen zien.

Zijn afstamming ademt sport met als vader de grandprix hengst Desperado. Aan moederskant zien we een stermerrie van Houston welke uitgebracht is tot zz zwaar niveau. Oma is een prestatie merrie waarvan meerdere nakomelingen Z of hoger lopen.

Vanwege jeugdigheid en het verwijderen van een chipje nog niet beleerd. Inmiddels loopt hij aan de longe en dit pakt hij goed op. Helaas heb ik geen tijd meer voor 2 paarden en de moeilijke beslissing moeten nemen om dit fantastische paard te verkopen. Door tijdgebrek wordt hij dus ook niet verder beleerd dan de longe en is hij volledig naar eigen hand te zetten en te beleren.

Hij is volledig röntgen goedgekeurd inclusief rug en hals.
Keuren k.k.

Filmpjes via de app 


Stamboom

Vader Desperado
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Houston
Vader van moeder Farrington
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.