We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Helaas kan ik niet alles aanhouden en bied ik mijn topbrave 6 jarige fantastische Haflinger merrie van 6 jaar aan. Sinds een jaartje heb ik haar in bezit en heb ik haar verder door gereden, ze is erg fijn aan de hulpen, beheerst alle gangen en is zo goed als start klaar. Ik mag helaas al lang geen B meer starten, voor de L moet ze nog wat meer kracht ontwikkelen.

Ze is super braaf buiten zowel alleen als in een groep en ik kan haar met een kind van 10 het bos in sturen. Buiten rijden we haar bitloos. Ze is licht aan de hulpen. Ze past zich aan, aan haar ruiter dus dat maakt haar geschikt voor iedereen die op een manege paard, stap, draf en galop beheerst. Ze is alleen te laden en je kan haar probleemloos op vreemd terrein laden. 

Heeft deze droompony met goed papier dan echt geen nadelen? Niemand is immers perfect. Ze heeft helaas zomereczeem, dit is goed onder controle te houden met een eczeemdeken. Echter zal ze zich een stuk beter voelen als ze in de nacht op stal kan en overdag lekker buiten. Op een paddock paradise met weinig bos doet ze het ook prima. Daarnaast heeft ze gevoelige voorvoetjes op de harde volte en is het advies een ijzer onder te slaan.

Ze is op 23 april röntgen ggk bij DAP Emmeloord met speciale aandacht voor haar voorvoeten om 100% zeker te zijn dat de gevoeligheid niet uit iets ergs voortkwam. Hier zijn dus ook extra foto's van gemaakt en goed bevonden. Met ijzers voor is er geen enkele bemerking of beperking voor haar functioneren binnen de recreatie of de sport. Je kan en mag er alles mee doen, maar je zit met haar dus wel aan ijzers voor of hoefschoenen vast. Overkeuren mag k.k. 

Stamboom

Vader Silbermond
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Augartner,
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.