We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hierbij te koop aangeboden: Flodder van het Slotzicht.

Flodder staat te koop vanwege tijdgebrek. Hij is in 2010 bij ons geboren uit topmerrie Woudelina. We hebben hem zelf aangereden en zijn tot 1.40/1.45 niveau met hem gekomen met als hoogtepunt een foutloze rit tijdens het Nederlands Kampioenschap 1.40 in 2023. Flodder is een super braaf paard. Om een beeld daarvan te geven: onze dochter van 3 jaar stapt hem vaak in- en uit. Iets wat we haar met veel vertrouwen laten doen. 

Flodder heeft geen stalgebreken en is gemakkelijk in de trailer. Hij staat bij ons in een kudde van 8 paarden van jong tot oud (ook veulens). Hij is sociaal en speelt graag. Ook op buitenrit is hij heel gemakkelijk en betrouwbaar. Maar onderschat hem niet, want springen doet hij als de beste.
Hij springt gemakkelijk en is ook in het parcours goed te rijden op een simpele trens. Hij springt met veel vertrouwen over iedere hindernis heen, of er nou een muur, driespring, sloot, etc. staat, hij gaat ervoor. Flodder is dus uitermate geschikt voor iemand die bijvoorbeeld de overstap wil maken van pony naar paard en misschien wel een NK of EK Junioren/Young Riders als doel gesteld heeft. Hij is goed te rijden voor een beginnende ruiter, maar ook een (ver)gevorderde ruiter zal veel plezier aan hem beleven. 

Flodder is in 2015 gekeurd (röntgologisch). Hij is nooit kreupel geweest. Flodder heeft goede hoeven. Hij heeft nooit ijzers (nodig) gehad. 

Voor meer informatie of bij interesse kunt u mij bellen of appen (06 27434039) of een mail sturen naar tonyvangaalen@msn.com

Stamboom

Vader Tangelo vd Zuuthoeve
BWP_Ambassadeur, pref
Vader van vader Narcos II
v.v.v. Fair Play III
m.v.v. Gemini
Moeder van vader Olympia vd Krekebeke
v.m.v. Laudanum XX
m.m.v. Racyona Z
Moeder Woudelina
Elite, prest, sport(spr)
Vader van moeder Guidam
pref
v.v.m. Quidam de Revel
m.v.m. Fougere
Moeder van moeder Elina
keur, pref
v.m.m. Notaris
m.m.m. Zulina