We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

In opdracht aangeboden!
Gentle Cool Boy is een fantastische ruin van bijna 6 jaar oud en ong. 1,51cm groot. Hij is zeer lief, een echte knuffelkont en houdt er van om samen bezig te zijn. Hij gaat dan ook graag voor je aan het werk en zet altijd zijn beste beentje voor!

Eumel is in het verleden bereden, maar dit moet opnieuw in alle rust opgepakt worden. Vanaf de grond kent hij de basis tot in de puntjes en is goed zadelmak. Echter heeft hij de tijd nodig om volledig het vertrouwen te krijgen voordat hij onder het zadel aan de slag gaat. Vandaar dat we dan ook iemand zoeken die hem de tijd gunt en rustig met hem die band wilt opbouwen. Als je eenmaal die band met hem hebt, gaat hij voor je door het vuur. Hij is niet geschikt voor beginners.

Eumel past zich gemakkelijk aan, aan de omgeving. Hij is niet schrikachtig, verkeersmak en gemakkelijk om mee te werken. Hij toont grote potentie voor de westernsport (reinigen, speed onderdelen) en zou het goed doen in de wedstrijden!

Eumel is netjes bekapt, ontwormd, geschikt en geënt.  De prijs zal stijgen naarmate hij hier getraind wordt, maar is bespreekbaar voor een gouden huisje!

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.