We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Jack De L’ Hogneau is de naam van dit ontzettend lieve, vriendelijke dier! Het is een raszuivere Cheval De Trait. Het is werkelijk een schat van een paard. Hij vindt alles ok en is zeer sociaal hier tegen soorgenoten, honden en kinderen. ( zie foto) Is geschikt voor meerdere doeleinden. Hij is niet te groot, ca 162 m, en natuurlijk wel sterk genoeg voor een forse volwassene. Toch is hij niet lomp. Is vrij van stalgebreken. Hij heeft een hele goede afstamming, klik HIER voor zijn stamboom. Fransman Jack De L’ Hogneau is een echte gentleman. Hij kijkt hier niet naar de merries, is zeker niet lastig. Een prachtig paard kruising ?) om handzame recreatiepaarden mee te fokken. Ook om te kruisen met bloedpaarden zeer interessant. Ook is hij een ideaal weidemaatje. Jack is 5 Jaar.

Prijs: € 3950,- Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Paard op afbetaling kopen
Het is nu mogelijk je paard(je)op basis van deel termijnen te kopen bij Stal Doorstap. Voorwaarde is dat het paard de periode van financiering op het terrein van Stal Doorstap blijft. Uiteraard kun jij dan van de hele accommodatie gebruik maken met het paard. De kosten voor het paard komen voor je rekening, evenals de afbetaling. Het is niet mogelijk de deelbetalingen terug te ontvangen. Denk er dus wel goed over na.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.