We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mooie goed bewegende 3 jarige Bordeaux PROK merrie! Rechtstreeks te koop van fokker. Paard beweegt met veel souplesse, houding en een zeer goed achterbeen gebruik in alle drie de gangen. Chique, hoogbenige merrie met correct type, fundament en voeten. Ze is in het bezit van het PROK predikaat!
Ze is nog helemaal onbeleerd. Loopt wel al netjes mee aan halster. Vriendelijk en rustig paard in omgang en op stal. Ze heeft veel maat, meet nu al boven de 1.70m. Wordt naar verwachting zeker 1.75m. Geen stalgebreken. Vader is de topvererver Bordeaux!

Super leuk paard om mee aan de slag te gaan voor de sport of voor de fokkerij!

Merrie heeft een kleine bemerking. Scherp geprijsd voor de sneller beslisser!

Voor meer info graag bellen of appen, 06 411 97 460

Voor pedigree: https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2235975/rossina

Ook interessant merrie voor de fokkerij. De eerste nakomeling (v. Governor) van haar moeder loopt al Z2 dressuur. Moeder was zelf ook Z2 dressuur. Uit haar moederlijn komen meerdere internationale sportpaarden, zoals het grand-prix paard Kingsley D-Day (v. Vivaldi), het inter II paard Marwick (v, Equador) en het grand-prix paard Harvey (v. Chronos). Daarnaast een lijst van international springpaarden zoals de 1.60 paarden Ocolado (Habsburg), Santiago (v. Voltaire), Silvano Black (Concorde) en VanHoeve (v. Concorde). Haar vader, de Preferente Bordeaux behoeft geen uitleg. Absolute topvererver van vele internationale Grand Prix paarden zoals Bohemian, Cassidy, Bluetooth en Fame. En goedgekeurde dekhengsten zoals  Johnny depp en Le Formidable, etc. 


Stamboom

Vader Bordeaux
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Obelisk
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.