We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Voor deze leuke merrie, genaamd Winnie, zoeken we een nieuw forever home! Ze is bij ons beleerd en verder doorgereden. Op dit moment loopt ze een nette B proef en hebben we een sprongetje gemaakt op 70 cm.

Ze heeft een fijn karakter en is ongecompliceerd te rijden door ruiters van verschillende niveaus. Ze is niet snel bang of onder de indruk van iets, het is een lekkere nuchtere merrie. Daardoor geschikt voor de ruiter die opzoek is naar een eerste eigen pony, iemand die lekker wil rijden in het bos of op het strand, of een ruiter die lekker fanatiek wil springen. We merken duidelijk dat winnie een grote voorkeur heeft voor het springen. Ondanks dat ze dit nog niet veel heeft gedaan, laat ze al een mooie techniek op de sprong zien en heeft er duidelijk veel plezier is. Wellicht schuilt er ook nog wel een toekomst als eventingpony in haar? Het zou ons niet verrassen!

Winnie is vier jaar en meet 1.50m, wat haar een mooie e-pony maakt. Vanwege haar leeftijd verwachten we dat ze nog wel iets door zal groeien. Ze is vanwege haar bouw en lengte ook geschikt voor een volwassene, of langere ruiter. Naar andere pony’s en paarden is ze heel sociaal en rustig. Ze is in de omgang lekker geduldig en kan genieten van een heerlijke poetsbeurt en alle aandacht. Winnie is recent klinisch goedgekeurd, is ontwormt en heeft een gebitsbehandeling gehad. Lijkt het je leuk om Winnie te ontmoeten? Neem dan even contact op. Ook voor meer foto’s, filmpjes en informatie.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.