We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens een verhuizing en hiermee beëindiging van de sport verkoop ik met pijn in mijn hart mijn superbrave, lieve, merrie Iranja. Ze is een superbraaf nuchter (gezins)paard geschikt voor dressuur, springen en buitenritten. Verder heeft ze ook goede papieren.
Ik heb haar rechtstreeks van de fokker gekocht en inmiddels staat ze al 6 jaar bij ons. Ze heeft geen stalgebreken en is braaf op de poetsplaats. Je kan haar ook rustig een weekje stil laten staan en daarna weer gerust opstappen. Zeker geschikt voor overgang van pony naar een paard. Ze heeft een paar onderlinge B-springwedstrijden gelopen. Mijn interesse ligt bij de dressuur, maar mijn dochter heeft er meerdere keren mee gesprongen. Ze is op L/M dressuur nivo getraind en een paar keer uitgebracht op wedstrijd met winstpunten. Iranja kan ook alleen en in een groep mee op buitenrit.
Ze is sociaal met andere paarden en makkelijk te laden op de trailer. Iranja staat sinds een paar jaar alleen bij ons en dat vindt ze helemaal prima. 
2-wekelijks ga ik naar de dressuurtraining met de rijvereniging. Ik rijd haar nog steeds 3-4 X per week. Keuren mag op kosten koper.
VERKOCHT

Voor meer informatie kan je contact opnemen met mij. Ik ben het beste bereikbaar via WhatsApp.(06-48602569)
Vraagprijs 11500
Alleen een 5 sterrenhuisje dus handelaren hoeven echt niet te reageren.  

Stamboom

Vader Inshallah de Muze
Vader van vader Nabab de Reve
v.v.v. Quidam de Revel
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Ranny
Vader van moeder Colino
v.v.m. Capitol I
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.