We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hendi's Camillia (roepnaam Summer)
Welsh NWR: Orchard Boginov x Orchard Red Prince

Omdat pony's helaas niet meegroeien verkopen wij onze lieve topper Summer. Summer is een droompony die niet alleen alle looks mee heeft maar ook eerlijk, werkwillig, lief, betrouwbaar, grappig en mensgericht is. Voor ons echt de liefste pony die er is.

Ze is een donkerbruine D-pony van 1.45 m groot en 8 jaar oud, volledig klinisch en röntgenologisch goedgekeurd.

Momenteel wordt ze nog volop gestart in de wedstrijden op Z2 niveau en komt bijna altijd met winst naar huis. Ze is constant in de aanleuning, makkelijk nageeflijk te rijden en wil altijd graag voor je werken. Ze is een echte blikvanger in de ring. 

Ook gaat ze graag naar het bos, maakt een klein sprongetje of een rondje over de straat. Summer is hier als 4 - jarige gekomen en helemaal opgeleid door onze dochter die destijds pas 10 jaar was. Inmiddels is ze opgeleid tot de Z2 dressuur en heeft al vele prijzen  gewonnen. 

Summer geniet van aandacht en knuffelen, is braaf met poetsen, hoefsmid en op de trailer. Ze is altijd blij om je te zien en dat laat ze zeker merken. Ze is altijd volgens schema ingeënt en ontwormd en staat voor op ijzers.

We gunnen onze lieve pony dan ook een nieuw 5 * huisje met een ambitieus ruitertje die met haar wil shinen in de ring, haar de aandacht geeft die ze nodig heeft en nog veel prijzen wil winnen. Kringkampioen M2 en Z1, Regiokampioenschappen (L1, 2e plaats M2 en 5e plaats Z1), Hippiade  

Summer valt in de prijsklasse > 25 k
Voor meer informatie / video kunt u contact opnemen met +31(0)610944200

Stamboom

Vader Orchard Boginov
Fokpremie, preferent, sport
Vader van vader Verona's Bo-Gi
v.v.v. Vita Nova's Celesto
m.v.v. Thrianta's Nathalie
Moeder van vader Orchard Perestrojka
v.m.v. Vita Nova's Golden Boris
m.m.v. Orchard's Bonne Louise
Moeder Hendi's Edilia
Ster
Vader van moeder Orchard Red Prince
v.v.m. Aester El nino
m.v.m. Orchard Wielkanoc
Moeder van moeder Sonjahof's Udilia
v.m.m. Bokkesprong Czardas
m.m.m. Voorwijk's Unique