We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Bij deze zet ik mijn pony Gio te koop. 
Gio is een 11 jarige D pony met een hart van goud, maar het is ook een enorm gevoelige pony. Zodra hij eenmaal je vertrouwen heeft, gaat hij voor je door het vuur! Gio is 1.48 en een nakomeling van Orchard Wildeman (Orchard Wildeman x Orchard D’Avranches).

Hij is bij mij L1 met winst geklasseerd en bij zijn vorige eigenaren heeft hij M1 met winst gelopen. Gio neemt vaak in de dressuur een prijsje mee naar huis en krijgt ook vaak leuk commentaar te horen van jury’s. Met springen heeft hij bij mij 80cm met winst gesprongen, maar bij zijn vorige eigenaren op een trainingsstal heeft Gio parcours van 1.10 gesprongen.

Gio is absoluut geen pony voor een beginner en ook niet voor een onzekere ruiter. Gio heeft een ruiter nodig die sterk in zijn schoenen staat. Ervaring is dus echt nodig! Gio is geen leerpony, maar een pony waar je topniveau mee zou kunnen bereiken. Gio is een fantastische springpony met veel potentie. Ik heb Gio dus ook het liefste naar een ruiter die al in de sport heeft gesprongen, en toch nog verder hierin wil groeien. Hij heeft bij beide disciplines veel potentie. 

Gio is braaf bij de hoefsmid, tandarts en loopt meteen de trailer op. Reden van verkoop omdat ik zelf de overstap ga maken naar de paarden, waardoor je toch keuzes moet gaan maken. Gio gaat alleen naar een 5 sterren huisje, met veel weidegang en een enorm liefdevol huisje. 

Voor meer informatie en filmpjes kan er altijd een bericht gestuurd worden naar 0633595405

Stamboom

Vader Orchard (G) Wildeman
Vader van vader Orchard Red Prince
Preferent, Sport
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Orchard Swetlana
Keur, Preferent
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Wester Aikema's Berthine
Preferent
Vader van moeder Orchard D'Avranches
Preferent, Prestatie
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Wester Aikema's Bernice
Voorlopig Keur, Preferent
v.m.m.
m.m.m.