We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Majestic Flawless oftewel Magic zoekt een nieuw 5-sterren huisje.
Geboren op: 30 mei 2017
Geslacht: Merrie
Afstammeling van de hengst Volfonic
Schofthoogte: 156,5 cm (ieder jaar gemeten)
Altijd keurig op tijd gevaccineerd/ontwormd
Geen stalgebreken/bijzonderheden
Valt in hogere prijsklasse!  

Bij deze bied ik mijn lieve topper Magic te koop aan vanwege niet te combineren met vervolg studie. Magic en ik zijn ons avontuur begonnen in 2021, ik heb haar zadelmak gekocht en vervolgens zelf opgeleid. Vanaf het begin heeft ze geen stap verkeerd gezet en is ze altijd erg leergierig. We hebben elkaar veel geleerd met een hoop geduld en vertrouwen.
Dressuurmatisch is Magic goed gereden. Wij zijn weleens op dressuurwedstrijd geweest die Magic dan ook weer vaak verliet met een mooie prijs. Officieel is ze in de dressuur op L1 niveau gestart. Door gebrek aan interesse van paard en ruiter zijn we niet veel in de dressuur gestart. Toch kent ze veel oefeningen van dressuur zoals wijken, wenden, galopwissels doet ze heel eenvoudig, haar overgangen zijn makkelijk te rijden, fijn vooruit en terug te rijden etc. In de dressuur heeft Magic dus zeker haar talenten, maar springen is meer haar passie (ze gaat dus alleen naar een ruiter die van plan is om met haar te gaan springen).
Doordat ze dressuurmatisch  goed is gereden, is Magic eenvoudig een parcour rond te rijden. Slechte afstand maakt voor haar niks uit, dan lost zij het op en springt altijd. Magic en ik zijn een tijdje bij de pony’s gestart op wedstrijd met springen en dit ging heel goed. Sinds een jaar springen wij vanwege werk met de paarden mee, als pony bij de paarden is voor haar geen enkel probleem. De afstanden zijn met haar makkelijk te rijden en voor het draaien/snelheid komt ze ook zeker niets te kort. Ikzelf ben niet zo wedstrijd fanatiek, daardoor is Magic op oefenwedstrijd 1x 1.10m gestart (dubbel foutloos) en officieel springt ze 1m op wedstrijd. Thuis springen wij vaker een 1.20m parcour.

Magic is een ontzettend lieve pony waar je een mooie band mee op kan bouwen en je vriendin voor het leven wordt, dan zal ze ook voor je door het vuur gaan. Toch is ze niet geschikt voor een beginnende ruiter, omdat het een pony is met een karakter. Als Magic iets niet wilt dan heeft ze een ruiter nodig die haar baas kan. Ondanks dit zal ze nooit iemand kwaad willen doen en zeker niet gevaarlijk zijn.

Magic is goed met andere paarden, komt iedere dag (samen met een ander paard) buiten, ze gaat vaker mee op buitenrit, trailer doet ze goed, gaat iedere 10 weken naar de hoefsmid (heeft ontzettend mooie hoeven), op ander terrein is Magic ook fijn te rijden. Kortom is Magic een super lieve, mooie, grappige, liefdevolle, fijne en talentvolle pony.
Dus heb jij na het lezen van deze advertentie zoiets van ik wil wel kennis maken met deze pony? Stuur dan een whatsapp bericht naar +31 6 13713385 voor video’s en een telefonisch gesprek in te plannen! Op onzin berichten wordt niet gereageerd! En Magic gaat alleen weg naar een 5-sterren huisje waar ze lange tijd kan blijven, handelaren niet reageren dus!

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.