We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Een verschijning in de ring! De 4-jarige Phoenix (E pony niet officieel gemeten) is een ruin met een zeer werkwillig karakter en een goede techniek op de sprong. Hij komt uit een moeder (1.56 m.) met dressuurgenen (Donnerhall) en zijn vader is de op dit moment in Mexico springt 1.60 m. scorende Iniësta TN (huidige
sportnaam is Con-Cor en meet 1.70 m.). Filmpjes van hem worden door Team Nijfhof geplaatst op Facebook: https://www.facebook.com/TeamNijhof/videos/271379519057985/
Mede door deze combinatie is Phoenix goed in te zetten als Hunter.

Phoenix is door ons gefokt en heeft hier in opfok gestaan met andere paarden. We kennen hem door en door. Is braaf in de hand, bij hoefsmid en met laden. Braaf op vreemd terrein. Deze ruin heeft de potentie voor de Internationale springsport. Onder het zadel werkt hij lekker mee. Hij is fijn aan het been van achter naar voren te rijden. Leert snel. Dapper karakter.

Als hij op concours is snapt hij het spelletje, waardoor hij goed te rijden is. En dat laat hij ook zien in de resultaten. Op dit moment loopt hij tussen de paarden parcours van 1.00 m. en wordt verder opgeleid.

Phoenix is 4, dus nog een jong paard. We zijn op zoek naar een gevorderde ruiter die hem verder wil opleiden in de springsport, want daar maak je hem heel erg blij mee!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Iza (0031)(0)630537707.

Stamboom

Vader Iniësta TN
Vader van vader Starpower
v.v.v. Stakkato
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Padinus
m.m.v.
Moeder Don Bedo
Vader van moeder Donnerhall
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Franchy
v.m.m.
m.m.m.