We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Na 8 mooie jaren gaan wij i.v.m. beëindiging van de ponysport afscheid nemen van onze 12-jarige allround NRPS pony, 1m55 (E-pony), voskleurige ruin. Zijn vader is de goedgekeurde hengst ‘Le Matsjo’.

De pony is uitgebracht in de dressuur t/m klasse M2+6 bij de paarden. Hij is bekend met parcours springen tot 90 cm. Tevens heeft hij de afgelopen twee jaar deelgenomen met eventingtrainingen. Kortom, in veel disciplines kan hij goed meedraaien en vindt dit ook leuk. Daarnaast gaat hij graag mee op een bosrit.

In omgang is de pony super betrouwbaar. Hij is braaf bij de hoefsmid en tandarts. Tevens mak in het verkeer en op vreemd terrein. Hij ging voorheen wekelijks mee naar de ponyclub en wedstrijden. Hij is alleen te laden op de trailer. Er zijn geen bijzondere mankementen in de medische geschiedenis. Voorgeschiedenis bekend, hij is rechtstreeks van de fokker gekocht.

Met rijden is de pony gevoelig, maar absoluut niet rillerig. Hij spiegelt de ruiter hierin. Vanwege gevoeligheid niet passend voor een beginnende of onzekere ruiter. Wel geschikt voor overgang naar een grotere pony.

Pony wordt verkocht met alle toebehoren.
Hij gaat alleen bij de juiste klik, wij hebben geen haast.
Handelaren en manege-eigenaren hoeven niet te reageren!
Keuren k.k.  
Bij interesse gelieve telefonisch contact opnemen met telefoonnummer 06 40241272.  

Stamboom

Vader Le Matsjo
Stb; prest.sport
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Dusty van Vreeburch
Stb; keur; preferent
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.