We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super leuke allround E-pony te koop!

Qisan (Nestor from Passion x Hashtag HC Z) is een knappe vos van 8 jaar oud en 1.56m hoog. Hij kan super goed springen (traint op 1.10/1.20 niveau) en zal in de barrage altijd willen winnen. Hij is snel en kan kort draaien, zonder sterk te worden. Hij zal ook bij de paarden niet misstaan. Ook op buitenrit, in het bos en op het strand is hij heel braaf en kan hij met lange teugel gereden worden. Hij is nergens bang van en super verkeersmak. Hij kan alleen en met een groep op buitenrit. Qisan heeft al zijn entingen gehad, is pas naar de tandarts geweest en is braaf bij de hoefsmid. Qisan staat hier op 4 ijzers maar zou ook zonder ijzers kunnen. Hij kan alleen en met meerdere paarden op de wei.

Qisan loopt makkelijk de trailer en de vrachtwagen op. Hij is klaar om wedstrijdjes te gaan winnen, maar ook als recreatie pony zou hij geweldig zijn. Zo een die alles kan en doet en waar je heel veel plezier van gaat hebben. Hij is ook erg braaf bij het poetsen en opzadelen en heeft verder ook geen (stal) gebreken.

Qisan is in april 2024 volledig goedgekeurd, klinisch en röntgenologisch.

We zoeken voor Qisan een ruitertje van minimaal 13 jaar die al heel wat jaartjes rijdt en niet bang wordt als hij in het parcours wat harder gaat. Dus geen beginners.

De vraagprijs voor Qisan is 12.000 Euro. Alleen bij serieuze interesse (en ouder dan 18 jaar) een appje
sturen naar 0031 615083773. Qisan staat in Aagtekerke (Zeeland)

Voor meer foto's en filmpjes kan je ook kijken op het instagram account van @annabelponyhof.x

For Sale: allround horse, 1.56m and 8 years. For jumping and trails. Price: 12.000 Euro

Stamboom

Vader Nestor
Vader van vader For Passion
v.v.v. For Pleasure (Furioso)
m.v.v.
Moeder van vader Bellissma
v.m.v. Quidam de Revel
m.m.v.
Moeder Hashtag HC Z
Vader van moeder Hermos van het Keizerhof
v.v.m. Massimo (Cassini)
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.