We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens overgang naar de paarden zetten wij onze 13 jarige allround D-pony Nevil te Koop.

Nevil is een ruin uit 2011 met als vader Nieuwmoeds Patrick en vader van de moeder Orchard Boginov. Wij hebben Nevil als 5 jarige gekocht en voornamelijk in de springsport uitgebracht.

Onze dochter heeft Nevil tot en met het Z springen niveau met plezier en succes uitgebracht en hierbij legio prijzen gewonnen, waaronder Overijssels Kampioen klasse M.

De pony heeft veel vermogen en tevens aanleg voor de dressuur en eventing. Onze focus lag op de springsport echter bij gelegenheden als de clubkampioenschappen hebben we gecrost en bij verenigingskampioenschappen was de combinatie lid van het 6-tal.

Nevil is een aanhankelijke pony, super braaf op stal en bij de smid en de kinderen kunnen hem in de winter zonder problemen scheren.

Nevil presteert het beste als er een consequente en duidelijke ruiter of amazone op zit. Wij vinden het daarom belangrijk dat er de juiste klik is tussen pony en ruiter.
De pony is hoog in de maat en als d pony ingemeten.

Bij vragen horen wij het graag en bij serieuze interesse is het mogelijk om Nevil uit te proberen.

Met vriendelijke groeten, Familie E.J. Vos

Stamboom

Vader Nieuwmoeds Patrick
Vader van vader Beaucandon Brendan
v.v.v. Luckington Sportaide
m.v.v. Bonny Lass of Beaucandon
Moeder van vader Nieuwmoeds Annet
v.m.v. Axceen Camillo
m.m.v. Nieuwmoeds Jannet
Moeder Hoppenhof's Amy
Vader van moeder Orchard Boginov
v.v.m. Verona's Bo-Gi
m.v.m. Orchard Perestrojka
Moeder van moeder Nieuwmoed's Sherry
v.m.m. Baccarat ox
m.m.m. Sharima of Sherry Pink