We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Miss Thea Maria is de officiële naam van deze prachtige dame! Alle paarden en ook de mensen, zijn onder de indruk van haar prachtige verschijning . Ze kijkt je met haar prachtige koppie, met scherp uitgesneden bles indringend aan : "zie je me wel?" Want ze vindt die aandacht maar wat fijn! Ze was in het begin wat arrogant maar t gaat steeds beter. Toch heeft ze echt een eigen baasje nodig die de tijd voor haar gaat nemen. Ze is vrij van gebreken en in bezit van een recent keuringsrapport inclusief bloedafname, waarbij ze goed is gekeurd voor de sport. Is vrij van ( stal) gebreken.

Prijs  van 4450,- naar 2450,- Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Paard op afbetaling kopen
Het is nu mogelijk je paard(je)op basis van deel termijnen te kopen bij Stal Doorstap. Voorwaarde is dat het paard de periode van financiering op het terrein van Stal Doorstap blijft. Uiteraard kun jij dan van de hele accommodatie gebruik maken met het paard. De kosten voor het paard komen voor je rekening, evenals de afbetaling. Het is niet mogelijk de deelbetalingen terug te ontvangen. Denk er dus wel goed over na.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.