We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

5 jarige merrie van Go on Top (Danone I x Welt hit II) x Uphill.

O'myra beschikt over een sterk achterbeen en een ruim voorbeen. zacht mondje en 3 bovengemiddelde gangen waarbij de stap echt een uitblinker is!

Meet nu 165cm. Super braaf met rijden, opstappen en wegrijden. Is niet zo snel onder de indruk. Heel nuchter onder het zadel, zal niet bokken of stijgeren. Moet uiteraard nog in de bespiering komen wegens recent opgepakt. Is een slimme en werkwillige bewerkbare merrie!

Heeft in omgang wel een consequent en duidelijk iemand nodig, omdat ze een tikje dominant kan zijn. Maar als je dat de kop in drukt dan heb je er echt een gouden merrie aan. Staat netjes stil op de poetsplaats. Staat samen met een andere merrie op de wei.

Braaf bij de hoefsmid, geënt, ontwormd, braaf met trailer laden.

Niet gekeurd, maar mag uiteraard wel 

We zien haar graag naar iemand gaan die haar op een rustige stal waar weinig verloop is kan houden, maar het liefst bij iemand aan huis. Hier voelt O'myra zich het prettigst bij. Ze heeft geen stal- of andere ondeugden.

Gunstig geprijsd i.v.m. schuren staart en manen. Waarschijnlijk is dit opgelost met een eczeemdeken en goed beleid 😊

Video via 0614963013

Stamboom

Vader Go on Top
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Uphill
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.