We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Door persoonlijke omstandigheden biedt ik Pasadena J.C. te koop aan. Pasadena, of afgekort Dena, is een lieve, knuffelige, werkwillige merrie zonder merrie gedrag. Onder het zadel is ze sensibel waardoor ze niet geschikt is voor een onzekere of beginnende ruiter.

Dena is momenteel bijna een jaar onder het zadel en B-dressuur klaar. Door omstandigheden is ze nog niet mee geweest op wedstrijd. Ze is wel een paar keer op vreemd terrein geweest, en hier was ze erg braaf. Ze heeft een aantal keer vrijgesprongen en 3x onder het zadel een sprongetje gemaakt. video's hiervan en van het rijden zijn op aanvraag beschikbaar.

Dena is op 15-06-2024 naar de Jong KWPN keuring geweest. Ze is ingeschreven met 70 punten exterieur en 65 punten bewegen. Volgens het keuringscommitee kan zij met een IBOP makkelijk Ster worden. Haar afstamming is Koning x Dream Boy x Dayano x Gribaldi.

Dena is vanaf haar geboorte in mijn bezit. Hierdoor is haar hele geschiedenis bekend.

Stamboom

Vader Koning
Stamboek
Vader van vader Govener
Stamboek
v.v.v. Totilas
erkend
m.v.v. Orleans
STB Elite Preferent
Moeder van vader Gucci Boa T
STB Elite Preferent
v.m.v. Bretton Woods
STB Keur
m.m.v. Bolivia Top T
STB Elite Preferent
Moeder Ibiza
STB Ster, voorlopig keur
Vader van moeder Dream Boy
STB Keur
v.v.m. Vivaldi
STB Preferent
m.v.m. Resia
STB Elite Prestatie
Moeder van moeder Dallas
STB Elite, IBOP-Dressuur
v.m.m. Dayano
m.m.m. Tesley
STB Elite Preferent