We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ben jij opzoek naar een paard waar je (bijna) alles mee kan? Dan is deze 6-jarige ruin wellicht wat voor jou. Soriano is een heerlijk dier van ongeveer 1.60 die enorm veel van aandacht houdt. Hij geniet van alle knuffels, iedere aai en een heerlijke borstel beurt.
Hij geniet ervan om met je aan het werk te gaan en hoe dat maakt hem niet zoveel uit. Heb je zin om aan jouw en zijn dressuurskills te werken, prima. Een dagje springen, hij doet met je mee. Met loswerken of aan de hand werken, maak je deze man ook gelukkig. Even geen zin in dat serieuze gedoe en gewoon zin om het bos in te gaan of zonder hoofdstel te rijden? Dan kan dat ook. Kortom een echt allrounder.

Ik heb hem sinds veulen, dus alles is bekend.Op dit moment heeft hij punten in het M1 dressuur en trainen wij rustig door. Hij is zowel klinisch als röntgelogisch (incl. Rug en hals) goedgekeurd. De foto's hiervan zijn aanwezig.Overkeuren mag uiteraard, k.k.

Op zijn instagram @sorianoiv kan je meer vinden over deze knappe jongen.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.