We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wij mogen als bedrijf natuurlijk nooit zeggen dat een levend dier zoals een paard "Bomproof"is . Toch noemt haar vorig baasje , waar wij haar van mochten overnemen , deze dame zo. En wij kunnen het alleen maar beamen. Wat een nuchtere dame is Laughing Out Loud ! Haar roepnaam is Lolleke. Bij ons kan ook de meest beginnende ruiter met haar wegrijden. Ze is ca 167 m goot en 8 jaar oud. ze heeft een goede KWPN papier. Super dressuurmatig gefokt : Everdale x Elmshorn x Edison x Legaat . Ze heeft op niveau dressuur gelopen in België. Ze is bij de vorige baas volledig goedgekeurd, ook röntgenologisch. Is in bezit van tandartsrapporten. Netjes geënt. Deze wil graag contact houden en ze schrijft : "Lolleke doet graag grondwerk en is cool in het hoofd. Ze komt goed op de zit terug is zacht in de mond. Het is een echte knuffelaar..... "

Prijs notk inruil mogelijk Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?


Paard op afbetaling kopen
Het is nu mogelijk je paard(je)op basis van deel termijnen te kopen bij Stal Doorstap. Voorwaarde is dat het paard de periode van financiering op het terrein van Stal Doorstap blijft. Uiteraard kun jij dan van de hele accommodatie gebruik maken met het paard. De kosten voor het paard komen voor je rekening, evenals de afbetaling. Het is niet mogelijk de deelbetalingen terug te ontvangen. Denk er dus wel goed over na.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.