We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Casper is een E-pony van 1.53 en 16 jaar oud.

Casper vindt springen en crossen geweldig en zal niet weigeren of hierbij raar doen. We zoeken een ruiter die lekker met Casper blijft springen en buiten gaat rijden, want dat doet hij het liefst. Casper is goed aan het been en goed voorwaarts. Hierdoor is Casper geschikt voor een ruiter die wat ervaring heeft en niet bang is voor snelheid. Bokken, steigeren of er vandoor doet hij niet.

Casper is bekend met wedstrijden rijden op vreemd terrein, zowel springen als dressuur. In de afgelopen ruim 5 jaar dat wij Casper hebben heeft hij geen mankementen gehad en is altijd braaf bij de tandarts, hoefsmid en dierenarts. Wel heeft Casper last van zomereczeem. Hier draagt hij een eczeemdeken voor en heeft hierdoor minder last.

We gaan met Casper 2 keer per week naar club les van onze rijvereniging. Casper is makkelijk te laden in de trailer, ik kan dit alleen. Hij gaat ook gerust alleen mee in de trailer of naar buiten in het bos. De reden dat we Casper verkopen is dat ik 19 jaar ben en wil overstappen naar een paard. We hebben echter geen haast met verkopen en een goed huisje is belangrijk voor ons.

Casper staat samen met ons andere paardje bij ons thuis. Overdag staan ze hele dagen buiten, ‘s nachts op stal. Wij zoeken een goed huisje voor hem waar hij ook veel buiten mag staan. Bij een 5-sterren huisje is prijs bespreekbaar.

Casper is te bezichtigen in Deventer.
Voor meer info of video's gelieve een whatsapp bericht sturen naar : 06-30220566

Handelaren en maneges hoeven niet te reageren.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.